úterý 23. září 2008

Úvod

Vítám Vás na stránkách věnovaných plánované oslavě 70. narozenin našeho milého pana profesora Jelínka (tohoto věku, jak jistě víte, dosáhne 30. listopadu 2008). Doufám, že nám tento blog usnadní komunikaci :-)
Těším se na Vaše příspěvky...

3 komentáře:

Veronika řekl(a)...

Ahoj, dneska mi z gymplu volala koncertní jednatelka a zdá se, že za nás celé dechové oddělení na umělecké radě vybralo termín koncertu pro Jelínka. Tak doufám, že se úterý 2. 12. bude všem hodit.
Teď je třeba vymyslet, jakou náplň by měl ten koncert mít a pak probrat naší verzi s Imrichem Somošem. Čím dřív, tím líp. Takže: Nějaké nápady?

Zdenya řekl(a)...

Ahoj, chválím toho, komu se v hlavě zrodil tento úžasný nápad. Já 2.12. nic nemám a pokud by se tam chtělo něco vlézt, tak to nedovolím =) Chci se zeptat, chcete ten koncert dělat i se současnými jeho žáky a nebo jste to mysleli jako koncert jeho absolventů...ptám se proto, že ačkoliv nejsem ze školy tak dlouho, tak ani nevím kdo je teď jeho žákem :-X Ohledně náplně koncertu: nejsem si, Verčo, jistá zda se dokážeme domluvit takhle přes písmenka. Nebylo by na škodu se třeba někdy všici sejít a popovídat si o tom. Co vy na to?

Veronika řekl(a)...

Já jsem určitě pro. Nakonec bychom se mohli(-y) sejít třeba i na gymplu a probrat to se Somošem rovnou (něco mi říká, že bude mít vlastní návrhy). Nebo někde jinde, jak chcete. Já můžu vpodstatě každý den, nejlíp brzy ráno tak do půl desáté nebo kvečeru.
O ten koncert bych jeho současné žáky rozhodně neochudila. ;-) Navíc mám nějaké ohlasy, že se toho možná budou chtít zúčastnit i lidé, kteří ho jen znají, nikdy k němu nechodili a ani nehrají na flétnu. ;-)