středa 10. prosince 2008

Ahoj,
ja mam z koncertu taky hroznou radost a vsem dekuju. Jsem pozadu, ted jsem se vratila z lyzaku a do ted jsem nemohla na internet, muzu se jeste nak dostat k tem fotkam?

neděle 7. prosince 2008

Taky mám podobné pocity... Ale scházet bychom se občas mohli, ne? Třeba alespoň jednou za rok s Jelínkem.
Jinak díky za fotky. Škoda, že to nikdo nenahrával...

sobota 6. prosince 2008

Jo. Koukám, že už to Veronika napsala za mě :-)
Moc vám všem děkuju, byli jste skvělí! Až je mi skoro líto, že už nebudeme mít důvod se takhle scházet..:-( Ale z toho se snad vyspím. ;-)  Dobrou

pátek 5. prosince 2008

Jo, vím o srazu i o oblečení. Jinak někteří profesoři Jelíkovi děkovali za pozvánku, že je krásná (moje profesorka na klavír se to prej pak snažila zamluvit tim, že je přece Mikuláš...) A Jelínek řikal, že o tom sám nic neví, že je taky pozvanej a dopis mu leží na stole.

čtvrtek 4. prosince 2008

Mluvila v neděli večer s Lindou a pak ještě se mnou, takže o srazu každopádně ví a o oblečení snad taky. Dnes jsem mluvil s Petrem a dorazí v 17.30, takže se s nim stačíme v pohodě domluvit na všech podrobnostech. Koupil jsem ňákou slivovici Jelínka, ale nevim, jestli dělat novou etiketu, nebo jen přelepit to R. na J. Sice by to nebylo tak "hezký", ale zas bude vědět, co v tý flašce je :-) Navíc nevim, jestli se eště k dělání ňáký etikety dostanu.
Já osobně budu mít asi spíš sukni, ale ještě nevím. Zítra to budu muset nějak zkombinovat...
Ještě mě napadlo - ví o srazu a o dohodnutém oblečení Terka Melková? Myslím, že na blog moc nechodí a v neděli na zkoušce nebyla...
Moc se omlouvám, ale taky dřív jak ve čtyři nemůžu. Spíš to vidím na půl pátou (měla bych být v práci do šesti, ale ve čtyři snad zmizet zvládnu). Budou mít holky sukně, nebo spíš kalhoty?
Katka
Ano, zamluvili jsme dva stoly v Mon Ami (doufám, že se to takhle píše ;) ) od půl deváté
Jasně, doplněk se dá vyřešit jednoduše. Může to být stuha do vlasů, nějaká výraznější brož, šátek, pásek, náhrdelník nebo třeba i větší barevná gumička... Záleží na tom, co doma máš a do čeho se ti chce. Já jsem se taky ještě nerozhodla...
Jinak jsem Grauovi koupila Geishu, stálo to 32 Kč. Tak prý děkuje.
Mimochodem, máme zamluvený nějaký ten podnik?

středa 3. prosince 2008

verčo, klid...já jsem taky moc nevěděla jak vyřeším doplněk, ale pak jsem na to přišla...dám si vlasů červenou stuhu jako čelenku...tak to můžeš vyřešit podobně ;)

Teda já se omlouvám, ale asi se zmůžu jen na černou (leda že bych si koupila bílé punčocháče). A barevný doplněk? Pomóóóc!!!

S těma parohama a solí je to asi už opravdu moc...

Jo a Bárte, flašku klidně kup a rozpočítej nám to.

No tu sůl a seno, to by asi opravdu bylo moc a parohy by se nám tam podle mě stejně nepodařilo nijak vhodně naaranžovat, takže bych to asi nedělal, ale jestli moc chcete... :-)
počkejte, vy to myslíte vážně...??? nějak se v tom teď nevyznám...myslela jsem, že to byla jen srandas těma parohama a solí..., ale taky je možný, že jsem jen upjatá :)

já v pátek do půl čtvrtý učím, takže přijedu nejdřív (ale opravdu nejdřív - spíš později) ve čtyři
Jo, prej to měl na stole, nevim, jak moc se k tomu vyjadřoval, ale každopádně mu už někdo moc děkoval za krásnou pozvánku, tak mu prej řek, že o ničem neví, že jen dostal anonymní dopis. No, to se ostatně dalo čekat, že se to provalí. S těma parohama nevim, hlavně jak je tam nainstalovat?
Jo a co s tou flaškou? Mam něco koupit?
Tak v pátek ve 3.
No jo, kde ale takovou kostku soli sehnat? To není jen tak...
Ty parohy by byly dobré, ale jak to udělat, aby si Jelínek v pátek nevšiml, že mu zmizely ze třídy? Mimochodem, neříkala Terka Melková něco o tom, jak Jelínek reagoval na dopis? Jestli se třeba nějak vyptával nebo tak něco...
Myslím, že na barevném doplňku jsme se domlouvali. Ale můžeme ho nahradit těmi růžemi :-)

úterý 2. prosince 2008

No a hlavne musime sehnat tu velkou kostku soli. . . . mozna naky seno, nebo travu...
P. S. Já bych na to křeslo rozhodně nějak připevnila ty parohy z 2.27... ;-)
1) a 2) a 3) - Souhlasím se Zdenkou
4) Myslela jsem, že jsme se dohodli jen na černobílé (resp. černé....)????
1) okýnko by bylo dobré, ale obávám se že to je již pasé...protože: bylo by potřeba vyzkoušet jestli je dostatečně velké abychom v něm byli vidět i když se tam točíme, což by se sice dalo ještě vyzkoušet, ale už by to nešlo opravit...ale jestli se na to někdo cítí, tak v žádném případě nejsem proti

2) já bohužel žádný šály či velké šátky nebo prostě něco hezkého barevného nemám, takže jestli je ten šátek pěkný (což černá se zlatou určitě bude) tak ho vem s sebou

3) ano s děkovným dárkem pro Graua souhlasím, dej mi pak vědět kolik chceš za to peněz

a za 4) ano, dej to vědět i Heleně...když už budeme všichni stejní, tak opravdu všichni ;)
Ahoj, ještě mě napadlo pár takových detailů:
1. Budeme dělat to okénko na orloji? Určitě by to bylo dobré. Ale musí ho někdo udělat.... Já to nestihnu, navíc ho s sebou nemůžu tahat, protože mám předtím hodinu s Doušou na Rejdišti a kolem vrátnice se vždycky snažím proklouznout pokud možno nenápadně...

2. Co ten trůn? Našla jsem doma takovou černozlatou šálku, tak by se to mohlo kolem křesla nějak omotat. Nebo máte někdo doma něco lepšího?

3. Napadlo mě, jestli bychom neměli Grauovi za ochotu něco dát. Jenom něco malého, třeba nějakou čokoládu - každá z nás čtyř by dala 10 Kč a bylo by to. Jestli souhlasíte, já něco koupím a ve čtvrtek na kvartetu mu to dám.

4. Dohodnuté oblečení je (snad) něco černobílého + barevný doplněk. Asi bych to měla dát vědět i Heleně, ne?